UITVERKOCHT | Once Upon a Time in de Westhoek | Compagnie Cecilia

'Once Upon a Time in de Westhoek' is een verhaal vol epiek, elektriek en knetterende humor. Een verhaal over dodelijke verwantschap en onvoorwaardelijke vriendschap, over generaties heen.

Praktisch

Organisatiegemeente Oostkamp
WaarRidefort: Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde
Wanneervrijdag 7 oktober 2022
Van20.15 uur
Prijs19 euro

Info

In 'Once Upon a Time in de Westhoek' nemen Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel een duik in de geschiedenis van een dorp vol littekens en karakterkoppen. In dialoog met de verhalen uit hun familie en geboortestreek zoeken ze hun eigen plek in de geschiedenis. Daarvoor kruipen ze in de huid van de personages Phase en Neutre, twee elektriciens bij wie de vriendschap gedijt op wisselspanning. Overwint die vriendschap of vliegt finaal de zekering eruit?

Na het veelgeprezen 'Marinus' maakt Sebastien Dewaele bij Compagnie Cecilia 'Once Upon a Time in de Westhoek', de tweede voorstelling rond ontroerende en vergeten verhalen uit de rijke West-Vlaamse geschiedenis. Dit keer doet hij dat in samenwerking met Wouter Bruneel en Wouter Deprez. Wouter speelt zelf niet mee. De originele livemuziek bij de voorstelling is van Ben Van Camp en Ben Brunin (Isolde et Les Bens, Vive la Fête …).

Meer info

Deze activiteit is uitverkocht.

Alle activiteiten
LCP