Schatten van Vlieg

Jaarlijkse zoektocht voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar tijdens de zomervakantie: dit jaar in het Beukenpark en De Valkaart.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp, Bibliotheek-infopunt
WaarBibliotheek-infopunt, Kapellestraat 19, Oostkamp
Wanneervrijdag 1 juli 2022 - dinsdag 16 augustus 2022
Prijsgratis

Info

Ook dit jaar heeft Vlieg weer een schat verstopt in Oostkamp. Zin om op schattenjacht te gaan? Kom naar Bibliotheek-infopunt (Kapellestraat 19 in Oostkamp) en haal daar je zoekpakketje op.

‘Ruik jij wat ik ruik?’ is dit jaar het thema. Zet alvast een speurneus op om de zoektocht door het Beukenpark en park De Valkaart te doen.

Tijdens de zoektocht kom je heel wat te weten over wat er te ruiken valt in de natuur. Langs de tocht zijn ook heel wat leuke speelplekken waar je even kan halthouden. Via verschillende opdrachtjes kun je misschien wel de code van de schatkist in de bib kraken. Voor elke speurder, die de code weet te kraken, is er een toffe attentie voorzien én je maakt ook kans op een supertoffe prijs.

Een mooie foto of filmpje gemaakt tijdens de zoektocht? Deel die in de Facebookgroep #8020 of op de Facebookpagina van de bib en zet erbij #schattenvanvliegOostkamp.

Meer info

bibliotheek@oostkamp.be, 050 819 930

Alle activiteiten
LCP