Oekraïense ontmoetingsavond

Momenteel verblijven er zo’n 90 Oekraïense inwoners in 8020. Als gemeente vinden we het belangrijk om zowel onze Oekraïense gasten als de Oostkampse gastgezinnen met elkaar in contact te brengen.

We nodigen je dan ook graag van harte uit voor een gezamenlijk ontmoetingsmoment mét maaltijd op woensdag 15 juni vanaf 18 uur in zaal de RAAT.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp
WaarZaal de RAAT, Schooldreef 5 te 8020 Oostkamp.
Wanneerwoensdag 15 juni 2022
Van18 uur tot 22 uur
PrijsDe maaltijd wordt volledig gratis aangeboden door de gemeente en de leden van Gemeenteraad, Bijzonder Comité en AGB.

We doen daarnaast wel graag een warme oproep om een vrijwillige bijdrage te storten op rekening BE98 0910 0092 7993 van OCMW Oostkamp. Deze middelen worden aangewend in het kader van verbindende activiteiten voor kwetsbare mensen, o.a. de tijdelijk ontheemden uit Oekraïne.

Info

Samen koken en eten werkt verbindend en nodigt uit tot verbroedering. Daarom slaan lokale vrijwilligers van het Kruimelcafé en Oekraïense koks de handen in elkaar om een lekkere maaltijd op tafel te toveren.

Op het menu staan lokale gerechten uit zowel Oekraïne als België. Deze avond is dan ook hét moment om letterlijk te proeven van elkaars cultuur!

Het Kruimelcafé is de uitgelezen partner om deze samenkomst mee vorm te geven. Zij werken niet enkel met duurzame en lokale producten maar zijn vanuit hun visie wekelijks bezig met het sociale en verbindende aspect van gezamenlijk koken en eten. 

Meer info

Inschrijven voor deze avond kan via de webshop met deze link of telefonisch 050 819 900

Alle activiteiten
LCP