Workshop ‘Muziek op schoot’

Op dinsdag 21 juni tussen 9 – 11 uur zijn kersverse mama’s, papa’s en hun baby’s/peuters welkom op deze workshop van de ontmoetingsgroep voor ouders met jonge kinderen.

Praktisch

OrganisatieHuis van het Kind (i.s.m. Tamboeri), tel 050 819 951, huisvanhetkind@oostkamp.be
WaarNieuwvliet, Lieven Gevaertplein 4, Oostkamp
Wanneerdinsdag 21 juni 2022
Van9 uur tot 11 uur
Prijsgratis

Info

Baby’s, dreumesen en peuters houden van muziek. We gaan in deze workshop voor sfeer, verbinding en contact. Dat doen we door het zingen van liedjes over wat hun dagdagelijks bezig houdt : ‘in de auto’ , ‘wandelen’, ‘ik maak een klank’, iets is verdwenen en komt weer terug, eten, aankleden, enz . We gaan natuurlijk ook bewegen: schommelen, als op een paard, glijden op een doek, wiegen als in een vliegtuig, enz. We spelen ook op echte instrumentjes, op kindermaat gemaakt: schudeitjes, (bouw)blokjes, doekjes, trommeltjes, klankstaafjes ...

Het samen muziek maken is leuk, versterkt de ouder/begeleider-kind relatie, is goed voor de ontwikkeling van het kind EN je krijgt er inspiratie door om verder thuis of in de kinderopvang muziek te beleven met en voor het kind. Je beleeft het allemaal tijdens deze gratis workshop i.s.m. Tamboeri en Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem.

Workshop gaat door in ontmoetingshuis Nieuwvliet, Lieven Gevaertplein 4, Oostkamp. Inschrijven doe je ten laatste op zondag 19 juni via huisvanhetkind@oostkamp.be.

Meer info

De ontmoetingsgroep gaat door in het ontmoetingshuis Nieuwvliet (Lieven Gevaertplein 4 in Oostkamp),  steeds op een dinsdagvoormiddag van 9 tot 11 uur. Tijdens deze ontmoetingsmomenten worden er regelmatig infomomenten of activiteiten (gratis) aangeboden of komt er een bepaald thema aan bod. Hou de Facebookpagina Huis van het Kind Damme Oostkamp Zedelgem in het oog voor de exacte date en geplande activiteiten.

Alle activiteiten
LCP