Lakebosschentocht

Wandeltocht langs veldwegen met landelijke vergezichten naar kasteel der Lakebosschen. Afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km

Praktisch

OrganisatieGodelievestappers Ruddervoorde, info@godelievestappers.be, 0473 78 77 16, http://www.godelievestappers.be
WaarRidefort, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde
Wanneerzondag 13 november 2022
Van8.00 uur
Prijs3 EUR
Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Info

Wandeltocht langs veldwegen met landelijke vergezichten. Vanaf 10 km langs bosdreven naar de rustpost in het koetsenhuis van het kasteel der Lakebosschen.

Ritje met een paardenkoets:
De kortste afstanden kunnen genieten van een gratis ritje met paard en koets vanaf het aangeduid punt op het parcours tot het koetsenhuis bij het kasteel der Lakebosschen en terug om er dan hun parcours verder te zetten!

Afstanden:
U hebt de keuze uit 6 afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Start:
Ridefort Sportstraat 2, Ruddervoorde
Vrije start: tussen 8 en 15u
Deelnameprijs: €3.00. Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

De werkelijke afstanden en aantal rustposten per afstanden zijn beschikbaar op onze website, ten laatste een week voor de tocht.
De parcoursplannetjes worden niet publiek gemaakt en zijn enkel raadpleegbaar in de startzaal op de dag van de wandeltocht.
Omwille van private doorgangen is het parcours enkel toegankelijk op de dag van de wandeltocht en na inschrijving (de dag zelf).

Meer informatie over de wandeltocht, de bereikbaarheid van de startplaats en de uitslag na de tocht vindt u op: www.godelievestappers.be. Of volg ons op facebook en instagram.

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie - Sport

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP