Wandeltentoonstelling eindwerken fotografie CVOSG

Volwassenenonderwijs CVOSG nodigt je graag uit. Bezoek onze coronaproof wandelfototentoonstelling met
fotografie-eindwerken van 10 t.e.m. 16 juni 2021 op 8 verschillende locaties in Oostkamp, dagelijks te bezichtigen.
Je maakt een mooie wandeling (3 km) en geniet van deze gratis culturele activiteit. Met dank aan volwassenenonderwijs CVOSG, de gemeente Oostkamp en Gheysen Printing.

Praktisch

OrganisatieCVOSG i.s.m. gemeente Oostkamp
WaarOostCampus, Siemensl 1, 8020 Oostkamp
Wanneerdonderdag 10 juni 2021 - woensdag 16 juni 2021
Prijsgratis

Info

De cursisten Foto Portfolio en Team Fotografie van volwassenenonderwijs CVOSG - campus CVOSG Oostkamp nodigen je graag uit. Bezoek onze wandelfototentoonstelling met  17 fotografie-eindwerken van 10 juni t.e.m. 16 juni 2021 op 8 verschillende locaties in de gemeente Oostkamp.

Het routeplan en openingsuren van elke locatie kan je hierbij vinden, alsook gratis op te halen op verschillende locaties (zie bijgevoegd document). Opgelet: op sommige binnen- (en ook buiten)locaties is het dragen van een mondmasker verplicht.

De coronaproof tentoonstelling is dagelijks te bezichtigen, ook in het weekend. Je maakt een mooie wandeling van 3 km en geniet van deze gratis culturele activiteit. Dit alles komt tot stand dankzij de gedreven leerkrachten
en cursisten Fotografie van volwassenenonderwijs CVOSG, de gemeente Oostkamp en Gheysen Printing.
Geniet ervan en welkom!

In de Kortrijksestraat 47 in Oostkamp is al jaren het volwassenenonderwijs CVOSG gevestigd, campus van CVO SVG. We bieden een brede waaier aan kwaliteitsvolle cursussen van, van start- of vervolgmodules tot intensieve trajecten: koken, talen, ict, fotografie, decoratie en ambachten, mode, beauty, hair, visagie ... Meer info vind je hierover op de website van CVOSG.

Meer info

sintpieter@cvosg.be, tel 050 502 434

Alle activiteiten
LCP