Schatten van Vlieg: 2 zoektochten

Jaarlijkse familiezoektocht Schatten van Vlieg in Nieuwenhovebos en langs de rivierbeek in Waardamme tijdens de zomervakantie.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp, Bibliotheek-infopunt
WaarBibliotheek-infopunt, Kapellestraat 19, Oostkamp
Wanneerdonderdag 1 juli 2021 - dinsdag 31 augustus 2021
Prijsgratis

Info

Ook dit jaar heeft Vlieg weer een schat verstopt in Oostkamp! Zin om op schattenjacht te gaan? Kom naar Bibliotheek-infopunt (Kapellestraat 19) en haal daar je startpakketje op.

Er zijn twee zoektochten uitgestippeld: in Nieuwenhovebos en in Waardamme langs de Rivierbeek. Aan jou de keuze welk tocht je kiest. Of misschien doe je ze wel allebei?

Thema voor dit jaar is ‘Zie jij wat ik zie? Tijdens je tocht kan je via verschillende opdrachtjes de code kraken om de schatkist te openen in de bib. Je leert de natuur te ontdekken en heel wat weetjes maken je een stuk wijzer over alles wat er te zien valt in de natuur. Langs beide tochten zijn heel wat leuke speeltjes te ontdekken. Voor elke speurder die de code weet te kraken, is er een toffe attentie voorzien.

Een mooie foto of filmpje gemaakt tijdens de zoektocht? Deel die in de Facebookgroep #8020 of op de Facebookpagina van de bib en zet erbij #schattenvanvliegOostkamp.

Meer info

bibliotheek@oostkamp.be, 050 819 930

Alle activiteiten
LCP