Wandelzoektocht

Wandelzoektocht wijk Nieuwenhove

Praktisch

OrganisatieFemma Oostkamp - Hilde Bamps, bampshilde@hotmail.com, 0497/234639, http://www.femma.be/nl
WaarBamps Hilde, Karel de Stoutelaan 74, 8020 Oostkamp
Wanneervrijdag 16 april 2021
Van0.00 uur

Info

Zin om te genieten van een toffe activiteit in de paasvakantie (van zat. 3 april t.e.m. zon. 18 april 2021)? Zowel leuk voor volwassenen als voor kinderen (we komen veel speelmogelijkheden tegen)! We vertrekken in de wijk Nieuwenhove voor een wandelzoektocht van een kleine 6 km. We blijven op voetpaden en wandelweggetjes (niet modderig, ook niet als het zou geregend hebben).
Zeker alle verkeersregels volgen! Wees voorzichtig bij het oversteken!
Nodig iedereen maar uit om (in de eigen bubbels - coronaproof dus) mee te doen! IEDEREEN WELKOM!

START: Karel de Stoutelaan 74 in Oostkamp. Daar vind je de nodige formulieren om op weg te kunnen gaan. Een wegbeschrijving en deelnemingsformulier op de voorzijde en op de achterzijde een plannetje. We gaan op zoek naar letters achter de ramen van huizen. Die letters, die je in alfabetische volgorde krijgt, moet je in de juiste volgorde zien te krijgen en zo kun je een woord vormen. Vul dat woord en je gegevens in en steek het formulier in de brievenbus aan de startplaats (Karel de Stoutelaan 74).
En dan spannend afwachten of je één van de prijzen in de wacht kan slepen!
Een onschuldige kinderhand zal er enkele formulieren uithalen en als je bij de gelukkigen bent, krijg je van ons in de loop van de week na de paasvakantie bericht…
ALVAST VEEL PLEZIER!

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP