Bijensymposium + workshops UITGESTELD

Praktisch

OrganisatieRegionaal Landschap Houtland en Kruisbestuivers
Wanneerdinsdag 23 februari 2021 - donderdag 11 maart 2021
Prijsgratis

Info

Wegens een positief coronageval in het organiserend team, en de bijhorende quarantaine voor een belangrijk deel van de groep, heeft de organisatie noodgedwongen het bijensymposium moeten uitstellen. Een veilige en goede organisatie kon niet langer gegarandeerd worden. Een nieuwe datum wordt binnenkort meegedeeld.

Wist je dat ook jij jouw steentje kan bijdragen aan een bijenvriendelijke buurt? Tuinen, bermen, weilanden, speelplaatsen, bedrijventerreinen, parken, ja zelfs begraafplaatsen, één voor één kunnen we ze doen zoemen! Maar hoe dan wel? Dat en veel meer kom je te weten op ons bijensymposium!

Wegens de geldende coronamaatregelen is het volledige programma online te volgen vanuit je luie zetel! En er is nog meer goed nieuws want het bijensymposium duurt niet 1 dag, maar 2 weken. Op 23 februari zetten we de toon met ons Bijensymposium, maar in de 2 weken nadien zindert alles nog na met 7 boeiende bijenworkshops. Deze workshops zijn eveneens online te volgen en geven ruimte voor debat met de spreker.

Check het programma, schrijf je in en laat je dit voorjaar onderdompelen in de bijenwereld. Geen betere manier om al in de voorjaarsstemming te komen!

Meer info

Interesse in het bijensymposium op dinsdag 23 februari in de voormiddag? Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 19 februari via de website van de provincie West-Vlaanderen.
Interesse in 1 van de 7 bijenworkshops? Inschrijven hiervoor kan tot 2 dagen voor de betreffende workshop.
 
Alle activiteiten
LCP