Lezing: afscheid nemen in corona-tijden

Afscheid nemen van een dierbare is altijd zeer moeilijk. In 2020 is dit nog extra hard omwille van de corona-crisis. Mieke Deltomme geeft over rouwen een lezing in De Stip (Sint-Jozefsdreef 8, Oostkamp) op woensdag 30 september om 19.30 uur.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp i.s.m. De Stip
WaarDe Stip, Sint-Jozefsdreef 8, Oostkamp
Wanneerwoensdag 30 september 2020
Van19.30 uur tot 21.30 uur
Prijsgratis

Info

Afscheid nemen van een dierbare is altijd zeer moeilijk. In 2020 is dit nog extra hard omwille van de corona-crisis. Hoe doe je dat, afscheid nemen in deze uitzonderlijke corona-tijd, wanneer het contact met familie, vrienden en dierbaren beperkt is? De emotionele en psychische gevolgen hiervan zijn niet te overzien. Mensen zitten soms vast in hun rouwproces nu ze niet op een normale manier afscheid konden nemen.

Mieke Deltomme geeft hierover een lezing in De Stip (Sint-Jozefsdreef 8, Oostkamp) op woensdag 30 september om 19.30 uur. Ze doet dit vanuit haar expertise als docent Rouw en verlies, als auteur van verschillende boeken over rouw, sterven en afscheid nemen, en als rouwtherapeute. De gratis lezing is bedoeld om mensen te ondersteunen bij het rouwproces. De plaatsen zijn beperkt tot 26 personen.

De lezing is gratis maar inschrijven is nodig, via britt.cappelle@wzcstjozef.be.

Alle activiteiten
LCP