Ontmoeting met Kristien Dieltiens

Auteurslezing.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp, Bibliotheek-infopunt
WaarBibliotheek-infopunt Oostkamp, Kapellestraat 19 , 8020 Oostkamp
Wanneerdinsdag 20 april 2021
Van20 uur

Info

De Vlaamse schrijfster Kristien Dieltiens schrijft voor verschillende leeftijden. Bekendheid kreeg ze vooral met haar historische jeugdromans, die meestal in de late middeleeuwen zijn gesitueerd. Olrac, Candide, Aude en ook Papinette, dat zich vlak voor het uitbreken van de Beeldenstorm afspeelt. In 2013 ontving ze de Woutertje Pieterse Prijs voor Kelderkind, een jaar later volgde in Vlaanderen De Kleine Cervantes.
Dieltiens´ boeken zijn vaak beeldend geschreven, met sterk psychologisch uitgetekende personages. Haar verhalen tonen een grote betrokkenheid bij de leefwereld van de jongeren. Ze schuwt de meest moeilijk bespreekbare thema´s niet.

De kaartverkoop voor de voorstellingen in het voorjaar was voorzien op 25 november maar wordt verschoven naar een latere datum. Van zodra we voldoende zeker zijn dat voorstellingen opnieuw kunnen plaatsvinden, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief, De Merel en sociale media. Wil je persoonlijk op de hoogte gebracht worden, vul dan dit formulier in.

Gezelschap, producent, uitvoerders

Kristien Dieltiens

Thema

Lezingen - Literatuur

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

bibliotheek@oostkamp.be, tel 050 819 930

Alle activiteiten
LCP