Geannuleerd | Poëzielezing | Carmien Michels

In het kader van Gedichtendag.

Geannuleerd omwille van de corona-maatregelen. Bijeenkomst wordt verplaatst naar een latere, nog te bepalen datum.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp, Bibliotheek-infopunt
WaarBibliotheek-infopunt, Kapellestraat 19, 8020 Oostkamp
Wanneerdonderdag 28 januari 2021
Van20 uur

Info

Carmien Michels danst tussen pen en podium, tussen urban en klassiek. Ze schreef de romans We zijn water (2013) en Vraag het aan de bliksem (2015). In 2016 won ze het Nederlands en Europees Kampioenschap Poetry Slam en haalde ze brons op het Wereldkampioenschap in Parijs.
Haar poëziedebuut We komen van ver volgde in 2017. Sindsdien reist ze de wereld rond en scherpt ze haar pen en blik tijdens Europese projecten als Connecting Emerging Literary Artists, Europalia Romania en Versopolis. Tussen trein en trip verblijft ze in Antwerpen, waar ze nieuwe talen leert, yoga en gevechtssporten beoefent en schrijft aan haar volgende literaire worp.

De kaartverkoop voor de voorstellingen in het voorjaar was voorzien op 25 november maar wordt verschoven naar een latere datum. Van zodra we voldoende zeker zijn dat voorstellingen opnieuw kunnen plaatsvinden, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief, De Merel en sociale media. Wil je persoonlijk op de hoogte gebracht worden, vul dan dit formulier in.

Gezelschap, producent, uitvoerders

Carmien Michels

Thema

Lezingen - Literatuur - Poëzie

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

bibliotheek@oostkamp.be, tel 050 819 930

Alle activiteiten
LCP