Lakebosschentocht

Wandeltocht langs veldwegen met landelijke vergezichten. Vanaf 10 km langs bosdreven naar het kasteel der Lakebosschen. Afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Praktisch

OrganisatieGodelievestappers Ruddervoorde vzw, info@godelievestappers.be, 0473 78 77 16, http://www.godelievestappers.be
WaarEvenementenzaal Ridefort, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde
Wanneerzondag 8 november 2020
Van8.00 uur
Prijs2 EUR
Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Info

Wandeltocht langs veldwegen met landelijke vergezichten. Vanaf 10 km langs bosdreven naar de rustpost in het koetsenhuis van het kasteel der Lakebosschen.

Langs de nieuwe omgeving van de sporthal stappen we het landschap in. Een rustig wegje brengt ons richting Vlasbloem, maar we slaan eerder rechts af en komen zo in enkele mooie landelijke plaatsjes terecht.
We passeren de prachtige en indrukwekkende Tempelierhoeve en voor ons krijgen we een zicht op de groene gordel die de streek omringd en waarin nog enkele kastelen zich bevinden.
De langere afstanden wandelen verder naar het kasteel der Lakebosschen.

Door de coronacrisis zijn volgende regels en beperkingen van toepassing:
- bij het binnengaan van het sportcomplex Ridefort is een mondmasker verplicht en respecteren we de sociale afstand van 1.5 m.
- bij het betreden van de startzaal is het ontmetten van de handen verplicht
- in de startzaal is enkel inschrijven en afstempelen mogelijk. Het inschrijving en afstempelen gebeurt na elkaar zodat u zicht slechts eenmaal dient aan te bieden in de startzaal.
- er is geen verkoop van drank of voeding
- er zijn geen rustposten
- in het sportcomplex zijn de toiletten toegankelijk voor de wandelaars.

Volg de instructies van de coördinatoren in de zaal. Op deze manier zullen er een aangename en deugddoende wandeldag van maken.

Afstanden:
U hebt de keuze uit 6 afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Start:
Ridefort Sportstraat 2, Ruddervoorde
Vrije start: tussen 8 en 15u
Deelnameprijs: € 2.00. Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Meer informatie over de wandeltocht, de bereikbaarheid van de startplaats en de uitslag na de tocht vindt u op: www.godelievestappers.be. Of volg ons op facebook.

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie - Sport

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP