Warmste week: Vinyl For Life

Vinyl For Life is een actie in het kader van De Warmste Week. Op 7 december draaien lokale dj's in de evenementenzaal van OostCampus enkel vinyl platen. De opbrengst gaat integraal naar 't Valkennest te Oostkamp.

Praktisch

OrganisatieVrienden- en sportvereniging Les Trappistes
WaarOostCampus, polyvalente zaal, Siemenslaan 1, 8020 Oostkamp
Wanneerzaterdag 7 december 2019
Van18.30 uur
Prijs
Opbrengst drankverbruik gaat integraal naar het goede doel.

Info

Op zaterdag 7 december organiseren we een avond waar een zestal lokale dj's old school platen draaien. We creëren een sfeervolle setting voor wie wil dansen of chillen. Na het overweldigend succes van vorig jaar herhalen we onze actie 'den bak'. Daarmee vragen we vrienden, kennissen en lokale zelfstandigen om een bak bier (voor 13 euro) te sponsoren. Zo kan het bedrag van de verkoop van die consumpties integraal naar het goede doel! Wie dit wil doen, kan storten op rekening van Les Trappistes: BE14 9733 6178 5883.

De gemeente stelt als steun de polyvalente zaal Oostcampus ter beschikking. Allen daarheen!

Waarom dit goed doel?
Onder de koepel van Viro zit een project 't Valkennest in Oostkamp. Zij verbouwen op een duurzame manier een villa in het park waar vroeger de conciërge woonde naast ons KSA-lokaal. Met villa ’t Valkennest bieden ze zes volwassenen met een beperking de kans op een inclusief leven in het centrum van Oostkamp.
We willen als vriendengroep dit project nog een duwtje in de rug geven door een tweede keer onze Vinyl for Life te organiseren. Dit jaar trekken we het open voor een breder publiek. Een leuke avond met enkel platen en verschillende lokale dj's in een aangeklede setting!

Thema

Feesten - Uitgaan - Pop en rock

Doelgroep

Voor iedereen

Meer info

Meer info vind je op de facebookpagina van dit evenement

barteninge@proximus.be, 0497245933

Alle activiteiten
LCP