GEANNULEERD | Hullep | Maaike Cafmeyer en Peter De Graef

Hullep is een tragikomische, muzikale voorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, begeleid door 3 muzikanten.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp i.s.m. Toneelkring Were Di
WaarTheaterzaal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerwoensdag 22 april 2020
Van20.15 uur
Prijs16 euro

Info

Ben je oppervlakkig in het contact met anderen? Vertel je vaak sterke verhalen? Probeer je je beter voor te doen dan je bent? Kom je charmant over? Heb je een sterk gevoel van eigenwaarde? Schep je wel eens op? Heb je een positief oordeel over je talenten en vaardigheden? Klopt het dat je geen enkele moeite hebt met betrapt te worden op leugens? Vind je voor alles een uitleg of excuus? Beloof je alles op je erewoord? Bedrieg je anderen en schenk je daarbij geen aandacht aan wat dat voor hen betekent? Maak je geen probleem van overspel of betaal je geleend geld niet terug? Voel je wel eens spijt? Vind je dat mensen het mis hebben als ze je van iets beschuldigen? Vind je mensen die geloof en vertrouwen in je hebben achterlijk, dom en naïef als ze door jou in de problemen komen? Heb je een sterke behoefte aan prikkeling? Heb je een afkeer van verveling? Hou je van risico’s?

Wanneer op 80% of meer van deze vragen jouw antwoord ‘ja’ is, hoor je niet tot deze categorie. Wanneer op 80% of meer van deze vragen je antwoord ‘nee’ is, loop je 50% kans wel binnen dit profiel te passen.
Hullep is een tragikomische, muzikale voorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, begeleid door 3 muzikanten.

Tickets: via de webshop, tel 050 819 900, aan het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt of in de bibliotheek in Ridefort.

Thema

Voorstellingen - Theater

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900

Alle activiteiten
LCP