GEANNULEERD | Koninklijke Villa stelt voor: ‘Ik ben kankerpatiënt, et alors?’

De Koninklijke Villa heeft beslist deze voorstelling te annuleren. Zowel bij de acteurs als bij de toeschouwers zijn er mensen aanwezig die tot de kwetsbare groepen behoren wat betreft het corona-virus. Alle toeschouwers worden verwittigd, de tickets worden terugbetaald.  

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp
WaarTheaterzaal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerzaterdag 21 maart 2020
Van20.15 uur
Prijs21 euro

Info

Kanker, we raken er zo gewoon aan. Dokters noemen het ondertussen een chronische ziekte. Voor patiënten en hun omgeving is het een ingrijpend gebeuren. Het leven is nooit meer hetzelfde, zelfs niet na genezing.

Patiënten en/of familie nemen zelf het woord in deze voorstelling. Ze getuigen over de ziekte, ze getuigen over het leven. Met een glimlach en ook een streepje muziek.

Alle thema's komen aan bod: de haat-liefdeverhouding met de pruik, de impact van de ziekte op je relaties, het warme en soms minder warme contact met zorgverleners, maar vooral over hoe kanker hen heeft gebracht waar ze nu staan en hoe het voelt om in extra-time te leven.

Een (diep)zinnige voorstelling, maar zeker de moeite waard. We maken er een warm moment van.

Lees het intervieuw met Ilse Avereyn die mee op de planken staat.

Tickets: via de webshop, tel 050 819 900, aan het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt of in de bibliotheek in Ridefort.

Thema

Voorstellingen - Theater

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900

Alle activiteiten
LCP