Platse Kerremesse

Van vrijdag 21 tot zondag 23 juni 2019, een weekend vroeger dan de vorige jaren, is het kermis in Ruddervoorde, beter gekend als Platse Kerremesse. 

Praktisch

WaarRuddervoorde centrum
Wanneervrijdag 21 juni 2019 - zondag 23 juni 2019

Info

Vrijdag 21 juni om 18 uur

Het startschot van het kermisweekend wordt gegeven door FC Ter Mote met de 35ste editie van de stratenloop.  Er zijn twee afstanden voor de jeugd: 550 en 1100 m, en twee voor volwassenen: 4 en 12 km. Om 21 uur optreden door Sonic Highway. Locatie: Dominiek Savio. 

Zondag 23 juni

9 – 11 uur: voetbaltornooi Oude Gloriën: 4e memorial Wilfried Uittenhove

10.30 uur: dier en vriend worden ontvangen door de Heemkundige Kring op de markt voor de jaarlijkse dierenzegening.

11 - 13 uur: na de bellenman en het optreden van de Koninklijke fanfare Sint-Cecilia staat FC Ter Mote klaar op het Dominiek Savioplein voor het aperitiefconcert met coverband Portatief.

14 - 17 uur: 6e Ruddervoords Kampioenschap Kubben 

Kermis in het dorp vanaf 14 uur

Op het programma staat een braderie (door Unizo georganiseerd) met plaatselijke verenigingen, handelaars. Tijdens de braderie kan je volgende attracties beleven: gekke kapsels maken, ponyritten, springkasteel, Demo Virtual Reality, kindergrime, glittertattoo ’s, brandweer met de ladderworp, politie met een inbraakpreventiestand en de tuimelwagen, eet- en drankstanden, openluchtoptredens met als afsluiter coverband Dust.

Alle activiteiten
LCP