In een notendop | Barbara Dex

Barbara Dex staat ondertussen al 25 jaar aan de Vlaamse top. Ze onderscheidt zich niet alleen door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen en samenwerkingen. Dat bewijzen haar 11 albums met daarop Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, gospelnummers en een greep stevige countryrock.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp
WaarTheaterzaal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerwoensdag 20 november 2019
Van14.30 uur
Prijs12 euro

Info

Barbara overloopt in deze voorstelling haar carrière die in 1993 startte met het Eurovisiesongfestivallied ‘Iemand als jij’. Ze staat stil bij haar 11 albums waarvoor ze zich liet omringen met vaak verrassende nationale en internationale persoonlijkheden (Johnny Logan, Buscemi, Tom Helsen, Jamie Lane - de ex-drummer van 10cc en Tina Turner -, The Tennessee Gospel Society Singers ,…). Ongetwijfeld kruipt ze ook in de huid van haar grote idool Dolly Parton en zal ze ode brengen aan Yasmine en Bobbejaan Schoepen. Wie weet haalt ze de Windkracht 10-titelsong nog eens uit de vergetelheid of verrast ze je met een musicallied of een ontroerende gospelsong?
Jo Mahieu begeleidt magistraal op gitaar: akoestisch en intiem.

Tickets: via de webshop, tel 050 819 900, aan het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt of in de bibliotheek in Ridefort.

 

Meer info

vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900

Alle activiteiten
LCP