My Works, Classics & Heroes | Koen Buyse

Een reis langsheen de kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten van Koen. Eigen songs en klassiekers van zijn helden worden op een pure, onversneden en eigen wijze gebracht. Een gitaar, een piano en een stem: meer is er niet nodig om de essentie van een song te doen weerklinken.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp
WaarEvenementenzaal Ridefort, Sportstraat 2, 8020 Ruddervoorde
Wanneervrijdag 8 november 2019
Van20.15 uur
Prijs12 euro

Info

ls frontman en songwriter van Zornik toerde Koen Buyse en zijn band o.a. met Muse, stond hij 3 keer op het hoofdpodium van Rock Werchter en 5 keer op Pukkelpop.

Hij is de auteur van 7 full albums, waaronder de albums van Zornik waarmee hij maar liefst 10 keer een nummer 1 positie in De Afrekening op Studio Brussel scoorde. Hij schreef ook songs voor andere artiesten en projecten doorheen de jaren, zoals een soundtrack voor de bejubelde Eén-serie Wolven.

My Works, Classics & Heroes is een reis langsheen de kronkelige, mooie en soms donkere muzikale gedachten van Koen. Eigen songs en klassiekers van zijn helden worden op een pure, onversneden en eigen wijze gebracht. Een gitaar, een piano en een stem: meer is er niet nodig om de essentie van een song te doen weerklinken.
Met: Koen Buyse (zang en gitaar) en Pedro Gordts (piano)

Tickets: via de webshop, tel 050 819 900, aan het Onthaal in OostCampus, in Bibliotheek-infopunt of in de bibliotheek in Ridefort.

Bekijk video van Koen Buyse

Meer info

vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900

Alle activiteiten
LCP