Infomoment over aangepaste vakanties

Op zaterdag 16 maart 2019 om 14u in De Bovenzaal van de Valkaart geeft Sociale Hulpverlening van Rode Kruis Oostkamp een infomoment over aangepaste vakanties.

Praktisch

OrganisatieRode Kruis Oostkamp, socialehulpverlening@oostkamp.rodekruis.be, 0470211321, https://www.rodekruis.be/afdeling/oostkamp/
WaarBovenzaal van de Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerzaterdag 16 maart 2019
Van14.00 uur

Info

Op zaterdag 16 maart 2019 om 14u in De Bovenzaal van de Valkaart geeft Sociale Hulpverlening van Rode Kruis Oostkamp een infomoment over aangepaste vakanties.
Aangepaste vakanties zijn vakanties voor personen die door hun beperking, ziekte of ouderdom moeilijk zonder begeleiding op reis kunnen. Ook stellen we graag ons gloednieuw viersterren hotel, 'Domein Polderwind' te Zuienkerke voor. Dit hotel is speciaal uitgerust voor mensen met een beperking. Een volledig medisch team en onze goed opgeleide Rode Kruisvrijwilligers zorgen er dag en nacht voor de personen met een beperking zodat men als vakantieganger kan genieten van een vakantie zonder zorgen. Ze voorzien een hele hoop activiteiten en excursies en begeleiden je met plezier. En natuurlijk kunnen hun mantelzorgers mee, want ook zij verdienen een zorgeloze en relaxte vakantie.

Wie zich geroepen voelt om een weekje als vrijwilliger te helpen is eveneens van harte welkom,

Wil je wat meer weten, of heb je interesse wat de Sociale Hulpverlening van Rode Kruis Oostkamp allemaal doet, iedereen is welkom op dit gratis infomoment. Voor meer extra informatie kan men een email sturen naar socialehulpverlening@oostkamp.rodekruis.be of telefonisch contact opnemen met Agnes Janssens op het telefoonnummer 0477/61 86 70

Thema

Voorstellingen - Mens en maatschappij

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP