Sportman | Ruben Van Gucht

'Sportman' is een wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld.

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp - dienst vrije tijd
WaarTheaterzaal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerwoensdag 19 december 2018
Van20.15 uur
Prijs16 euro

Info

In het kader van de Warmste Week van Music For Life (Studio Brussel)
Ruben Van Gucht vertelt kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen,...

Sportman is een wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld.

Van Gucht trekt op tournee met twee van z’n vaste muzikale compagnons: Mathieu & Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen.

Tickets kan je bestellen via de webshop, op het nummer 050 819 900 of in het Onthaal van OostCampus, in Bibliotheek-infopunt en in de bibliotheek van Ridefort.

Gezelschap, producent, uitvoerders

Ruben Van Gucht

Thema

Voorstellingen - Theater

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

tel 050 819 900, vrijetijd@oostkamp.be

Alle activiteiten
LCP