De broers Geboers | Compagnie Cecilia - LAATSTE TICKETS

Theatermaker Arne Sierens sprokkelde in volkswijken getuigenissen bijeen. Hij schetst een raak portret van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij zonder ophouden in ‘t zak wordt gezet. Hilarisch, maar ook aandoenlijk, pijnlijk en hartverwarmend. - LAATSTE TICKETS: Nog 6 tickets beschikbaar via de webshop! 

Praktisch

OrganisatieGemeente Oostkamp - dienst vrije tijd
WaarTheaterzaal De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerwoensdag 24 april 2019
Van20.15 uur
Prijs16 euro

Info

Marnix Geboers komt uit het prison en het ziet er niet goed uit. Zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in het ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren dan ook nog eens totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij Marnix de stoppen door. ‘t Is al doodkloppen wat de klok slaat. Gelukkig is er nog de moedige mémé die de boel recht probeert te houden.
Theatermaker Arne Sierens sprokkelde in volkswijken getuigenissen bijeen. Hij schetst een raak portret van een marginaal gezin dat door deze moderne maatschappij zonder ophouden in ‘t zak wordt gezet. Hilarisch, maar ook aandoenlijk, pijnlijk en hartverwarmend.
Tekst en regie: Arne Sierens.
Met: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Marijke Pinoy, Tom Ternest en Wim Willaert.

Gezelschap, producent, uitvoerders

Compagnie Cecilia

Thema

Voorstellingen - Theater

Doelgroep

Volwassenen (18+)

Meer info

tel 050 819 900, vrijetijd@oostkamp.be

Alle activiteiten
LCP