Voordracht Veiligheid van voedsel in en om het huis

Veiligheid van voedsel het wat en hoe...

Praktisch

OrganisatieLokaal dienstencentrum De Stip, eva.roets@wzcstjozef.be, 050 20 75 51, http://www.wzcstjozef.be/
WaarLokaal dienstencentrum De Stip, Sint - Jozefsdreef 8, 8020 Oostkamp
Wanneerwoensdag 18 maart 2020
Van14.30 uur
Prijs3 EUR

Info

Mensen kunnen ziek worden van eten

Hoe te vermijden! en wat kunnen we eraan doen.

Uiteenzetting aan de hand van een presentatie over:

- belang & noodzaak van voedselveiligheidsregels
- vanwaar komt dit
- wetgeving
- vroeger en nu
- gevaren en aandacht bij
aankoop
transport
bewaring
- houdbaarheid
THT
TGT
UVD
- hygiëne
handen
frigo
keuken
reinigen en ontsmetten
- Vragen

Thema

Evenementen - Varia

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP