Valentijnsdropping

Om 18:30 worden de deelnemers opgepikt door een autobus (op het St.Elooisplein te Ruddervoorde) en naar de dropplaats gevoerd en gedropt. Wanneer ze na een tocht van ongeveer 8 km. de eindbestemming bereiken kunnen ze nog genieten van een heerlijke maaltijd en drankje.

Praktisch

Organisatiegezinsbond Ruddervoorde, carine.couffez@belgacom.net, http://www.gezinsbond.be/Ruddervoorde
WaarSint Elooisplein-Ruddervoorde, Sint-Elooisplein 1 , 8020 Oostkamp
Wanneerzaterdag 8 februari 2020
Van18.30 uur
Prijs30 EUR
Leden betalen 30 euro. Niet-leden betalen 40 euro. (Inbegrepen : Vervoer met autocar, maaltijd, drankje en verzekering).

Info

Ben je nog niet vertrouwd met het concept van deze dropping : Eventjes een korte uitleg :
Je verzamelt een groepje mensen waarmee je samen wel op pad wil ! Dat hoeft geen grote groep te zijn, en ook als je alleen bent, kan je aansluiten bij een andere groep : niemand wandelt alleen!
Zorg er wel voor dat minstens één lid van je groepje een goed oriëntatievermogen heeft, want anders wordt de dropping net iets langer... Je wordt met de bus opgepikt aan het marktplein van Ruddervoorde (tegenover de kerk). En dan... begint het grote avontuur! De bus brengt je naar bestemming X, waar je wordt 'losgelaten' met enkel een aanwijzing van de eindbestemming.
In normale omstandigheden, zonder 'ommetoertjes', word je gedropt op 7 à 9 km van de eindbestemming. We hebben het al geprobeerd, maar geen geluk: ook dit keer hebben we niet weten te achterhalen waar we naartoe gaan!
Wel weten we dat op de eindbestemming een heerlijke warme maaltijd en een drankje op ons wachten om de innerlijke mens weer te versterken. Je beleeft een onvergetelijke avond en je hebt gespreksvoer voor de rest van het jaar!
Zien we jou ook op onze bus?

Leden betalen 30 euro. Niet-leden betalen 40 euro. (Inbegrepen : Vervoer met autocar, maaltijd, drankje en verzekering).

Op zaterdag 11 januari is er van 10 tot 12 uur in het gemeenschapshuis kaartenverkoop (of tot de bus vol zit …). Doorgaans is de dropping volzet na dit inschrijfmoment, dus is het een absolute must om je hiervoor vrij te maken! En na inschrijving kan je beginnen plannen: wie neemt welke natjes en droogjes mee voor onderweg, welke outfits doen jullie aan, waar zouden we naartoe gaan?

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Sport - Varia

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP