Nieuwjaarstocht met gratis glas glühwein

Het parcours brengt u langs winterse wegen en natuur met weidse vergezichten, in en rond Zwevezele. Afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km.
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Praktisch

OrganisatieGodelievestappers Ruddervoorde vzw, info@godelievestappers.be, 0473 78 77 16, http://www.godelievestappers.be
WaarCC De Wissel, Tramtraat 8, 8750 Zwevezele
Wanneerzondag 12 januari 2020
Van8.00 uur
Prijs2 EUR
Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Info

Ook dit jaar openen we het nieuwe jaar met een Nieuwjaarstocht vanuit het CC De Wissel in de buurgemeente Zwevezele. De locatie was jarenlang een stand- en wisselplaats voor de tramverbindingen naar de verschillende uithoeken in de regio en tegenwoordig heeft de Lijn er nog steeds haar stelplaats naast het prachtige cultureel centrum.

Het parcours brengt u langs winterse wegen en natuur met weidse vergezichten, in en rond Zwevezele. Deze wandeltocht telt mee voor onze spaarkaart.

Afstanden:
U hebt de keuze uit 6 afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Voor iedere deelnemer is er een glaasje Glühwein als nieuwjaarsgeschenk op het parcours.

Start: CC De Wissel, Tramstraat 8, 8750 Zwevezele
Vrije start: tussen 8 en 15u
Deelnameprijs: € 2.00. Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Meer informatie over de wandeltocht, de bereikbaarheid van de startplaats en de uitslag na de tocht vindt u op: www.godelievestappers.be. Of volg ons op facebook.

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie - Sport

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP