Valentijntocht

Wandeltocht om en door de Baliebrugge, met een uitsprong richting Veldegem en Torhout, met landelijke vergezichten met parcours door het Plaisiersbos. Vanaf de 13 km wandelen we richting Groenhovebos. Afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Praktisch

OrganisatieGodelievestappers Ruddervoorde vzw, info@godelievestappers.be, 0473 78 77 16, http://www.godelievestappers.be
WaarParochiezaal d'Oude Kerke, Vrijgewijdestraat , 8020 Oostkamp
Wanneerzondag 9 februari 2020
Van8.00 uur
Prijs2 EUR
Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Info

Wandeltocht om en door de Baliebrugge, met een uitsprong richting Veldegem en Torhout, met landelijke vergezichten met parcours door het Plaisiersbos.
Vanaf de 13 km wandelen we richting Groenhovebos en het privaat domein Virgo Videlis in Torhout, waar u langs de mooie bosdreven de gezonde lucht kunt opsnuiven om dan terug te keren langs de Serres Blomme, op de grens Lichtervelde-Torhout.

We wensen u allen een prettige Valentijn met een bloemetje dat u wordt aangeboden bij de afstempeling.
Deze wandeltocht telt mee voor onze spaarkaart.

Afstanden:
U hebt de keuze uit 6 afstanden: 5 - 7 - 10 - 13 - 18 - 22 km
De kleinste afstand is eveneens toegankelijk voor G-Sport, rolstoelgebruikers en kinderwagens. Op alle afstanden zijn honden toegelaten mits aangelijnd.

Start: Zaal D'Oude Kerke Baliebrugge, Vrijgeweidestraat 4,8020 Ruddervoorde
Vrije start: tussen 8 en 15u
Deelnameprijs: € 2.00. Leden erkende wandelclub: €1.50. Kinderen jonger dan 12 jaar wandelen gratis.

Meer informatie over de wandeltocht, de bereikbaarheid van de startplaats en de uitslag na de tocht vindt u op: www.godelievestappers.be. Of volg ons op facebook.

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie - Sport

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP