Kerstmarkt ten voordele van sociale projecten en organisaties

Pamoya , de missiowerking van de Oostkampse parochies organiseert ook dit jaar een kerstmarkt.
De inrichters geven aan verschillende verenigingen de kans om hun werking en projecten voor te stellen. Het is dus geen traditionele kerstmarkt. In de bovenzalen komt een tentoonstelling van kerstdecoraties met dit jaar als thema:‘Kerst en sterren'.

Praktisch

OrganisatiePAMOYA, marleen.deschaght@skynet.be, 050 84 06 74, http://www.pamoya.be
WaarOntmoetingscentrum de RAAT, Schooldreef 5, 8020 Oostkamp
Wanneerzondag 8 december 2019
Van10.30 uur

Info

Pamoya ,de missiowerking van de Oostkampse parochies organiseert ook dit jaar een kerstmarkt. Het is geen traditionele kerstmarkt. De inrichters geven aan verschillende verenigingen de kans om hun werking en projecten voor te stellen. Het is dan ook een hart onder de riem van de tientallen vrijwilligers, die zich het ganse jaar door belangloos inzetten voor de sociaal zwakkeren of zieken uit onze eigen omgeving, of voor mensen uit de derdewereldlanden. De vrijwilligers van de deelnemende verenigingen en organisaties schenken de opbrengst van hun verkoop aan het goed doel waarvoor zij staan.
Naast Pamoya, werken volgende verenigingen en organisaties mee: Bond zonder Naam, Wereldsolidariteit, Welzijnszorg, Project Chili, Ceifar, Pai’i Puku, ALS–liga, Ziekenzorg, Calcutta Sponsor Aid, VZW Cena, vzw Creating Power, het project Casa Main., Samana, Spermalie-Klavervier, Mary's Meals, Terr@Dialoog, Children First, Tope Sterk(er) en Thuiszorg Familiezorg.
Kerstgeschenkjes en kerstsfeer opsnuiven
Op de kerstmarkt vind je een gevarieerd aanbod van kerstgeschenkjes, kaarsen, zelfgemaakte wenskaarten, juweeltjes, kalenders van de Bond zonder Naam, prachtige kerstdecoraties, maretakken die je het hele jaar geluk brengen, wenskaarten van Muurkranten …. Je komt in de kerstsfeer met een glaasje glühwein maar je kan er evengoed terecht voor een kopje koffie met een wafel of pannenkoeken.
Op de bovenverdieping
komt een tentoonstelling met dit jaar als thema:‘Kerst in de natuur’.
De medewerkers van Pamoya en de deelnemende verenigingen verwachten u.

Thema

Evenementen - Mens en maatschappij

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP