De Warmste week: Stap voor orgaandonatie

Wandeling van 7 of 13 km door de mooie bossen van Waardamme met onderweg een stop waar je een drankje en een koekje krijgt. Op het einde van de wandeling is er een winterse bar waar je nog gezellig iets kan drinken.

Praktisch

OrganisatieGriet Van Cauwenberghe
WaarStartpunt, Akkerstraat 10, 8020 Oostkamp
Wanneerzaterdag 23 november 2019
Van13.30 uur tot 18 uur
Prijs5 EUR
Inschrijven vooraf door betaling via overschrijving op via BE69 0342 9639 4878

Info


Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van De Warmste Week ten voordele van Transplantoux vzw. Starten is mogelijk tussen 13.30 uur en 15 uur.

Voor duizenden Belgen is een orgaantransplantatie de enige kans om te overleven, de enige kans terug, op een normaal leven. Zo’n transplantatie eist veel van het lichaam. Een gezonde actieve levensstijl is daarom essentieel. Het is ook een mooi eerbetoon aan de donor en zijn familie. Transplantoux vzw sensibiliseert over orgaandonatie, motiveert getransplanteerden om gezond te bewegen, en verbindt getransplanteerden met lotgenoten en familie. We zetten ook in op wetenschappelijk onderzoek om de resultaten na orgaantransplantatie te verbeteren. Wij kunnen onze doelstellingen enkel realiseren met financiële hulp van sympathisanten. Uw steun is onmisbaar om ons doel te bereiken en getransplanteerden zo goed mogelijk te helpen. Bedankt!

Gezelschap, producent, uitvoerders

Stap voor orgaandonatie
Griet Van Cauwenberghe

Thema

Routes (wandelingen, fietstochten) - Recreatie - Sport

Doelgroep

Voor iedereen

Meer info

Contact:

grietjevc@gmail.com - 0479 626 871

Meer info op de website van De Warmste Week

Alle activiteiten
LCP