Zwemkermis

Zwemkermis is een heuse Vlaamse kermis in het water die open staat voor kinderen van 6 tot 14 jaar, al dan niet lid van ZVO.

Praktisch

OrganisatieZwemclub de Valkaart, patrick@zvo.be, 0498/145715, http://www.zvo.be
WaarZwembad de Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp
Wanneerzondag 17 november 2019
Van13.30 uur
Prijs
Gratis, zowel voor leden als niet-leden ZVO

Info

Op zondag 17 november organiseert onze zwemclub in samenwerking met de gemeente en de sportraad de Zwemkermis. De namiddag start om 12.30 uur in het zwembad en is gedaan om 14 uur. Het wordt een heuse Vlaamse kermis in en om het water. Een leuke namiddag voor iedereen van de zwemclub, maar ook voor alle andere kinderen van 6 tot 14 jaar die geen lid zijn van ZVO en die 50 m kunnen zwemmen. De ideale gelegenheid dus om je vriendjes en vriendinnetjes te laten kennis maken met het zwembad en de zwemclub waar je wekelijks komt trainen.
De deelname is gratis, en na afloop ontvangt iedere deelnemer nog een leuke gadget aangeboden door de sportraad.
Indien je wil deelnemen, dan moet je wel vooraf inschrijven. Leden kunnen dit doen door onderaan de pagina op de knop ‘Inschrijven’ te klikken, niet-leden kunnen inschrijven via de site www.zvo.be.

Daarnaast willen we jullie graag een activiteit van de gemeente Oostkamp voorstellen. In de Mix -Kunstendag voor Kinderen = "samen dingen doen, (groot)ouders en (klein)kinderen kunnen samen genieten van een uitgebreid aanbod cultuur, sport en creativiteit. Deze activiteit gaat door op verschillende locaties in Oostkamp, o.a. ook in de Valkaart. Daar vindt om 16h40 ook de kleurrijke slotperformance plaats. Na de zwemkermis kan je perfect aansluitend deelnemen aan de workshops van In de Mix. De prijs voor een volledige middag is 4 euro. Je kan dus 2 leuke dingen doen op 1 namiddag. Info over ‘In de mix’ bij vrijetijd@oostkamp.be, tel 050 819 900.

Thema

Evenementen - Recreatie - Sport

Doelgroep

Kinderen vanaf 6 jaar (6+)

Alle activiteiten
LCP