Die rare familie

Zorg dat je erbij bent! Toneelkring ELIGIUS RUDDERVOORDE speelt deze top-komedie op 22 – 23 – 24 – 29 en 30 november 2019. Dat mag je écht niet missen!

Praktisch

OrganisatieToneelkring Eligius, stefanieverplancke@hotmail.com, http://www.toneelruddervoorde.be
Waarevenementenzaal Ridefort, Sportstraat 1 , 8020 Oostkamp
Wanneerzondag 24 november 2019
Van18.00 uur
Prijs8 EUR

Info

Professor Walter Weber heeft vandaag vrijaf genomen: hij wil – samen met zijn vrouwtje Henny – hun eerste huwelijksverjaardag vieren! Henny’s ouders zijn met de trein uit Gent afgekomen. Het belooft een super gezellige dag te worden…

Oei… Notaris Paul Welling – een studentenvriend van Walter – moet hem héél dringend spreken over iets – een kleinigheid in Walters ogen – wat in zijn studententijd in Leuven is gebeurd.

Een kleinigheid..? Wist je, beste toneelliefhebber, dat Walter eerder al getrouwd is geweest en dat hij ook nog een zoontje uit dat huwelijk heeft … en dat vrouwtje Henny van niets w… en dat schoonvader Theodoor … Dat zal een BOEM geven!

Walter geraakt van het ene probleem in het andere. Door de zogezegd goede raadgevingen van vriend Paul sukkelt hij dieper en dieper in het moeras… Het auteursduo Arnold en Bach brengt ons voor de pauze van de ene climax naar de andere… On-voor-stel-baar!

Niemand had zoiets kunnen voorspellen? Maar na de pauze maken we wat mee… beide auteurs schakelen nog een versnelling hoger en plots – niet te geloven en werkelijk totaal onverwachts – neemt het stuk een ferme wending… Het publiek zal grote ogen opzetten!

Thema

Voorstellingen - Theater

Doelgroep

Voor iedereen

Alle activiteiten
LCP