• di 29 oktober 2024 van 14:30 tot 15:30 uur

I.s.m. vzw Oostkampse Omnikampen.
Voor iedereen vanaf 8 jaar.
'EXIT’ is een spannende, impressionante en fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en het balansbord samenvloeien. Choreograaf Piet Van Dycke nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit, elk gespecialiseerd in een andere discipline.
"Voor de jury is ‘EXIT’ de spannendste circusvoorstelling die vorig seizoen in Vlaanderen te zien was. Dat ze ook bij het brede publiek uitgroeide tot een ware hit, is niet moeilijk te begrijpen: naarmate het tempo en de muziek de hoogte ingaan, kruip je steeds meer op het puntje van je stoel. Verwondering regeert, maar nooit wordt ze vrijblijvend. Dit werk maakt ons oprecht benieuwd naar wat Van Dycke als ‘up and coming’ circusmaker nog meer in zijn mars heeft." - Juryselectie Het TheaterFestival 2023.
"Het stuk bouwt slim op naar een adembenemende apotheose […] De performers hijsen zich de lucht in, glijden van de muur en zoeken met z’n vieren een balans die ze uiteindelijk ook vinden. Indrukwekkend […] Dé sensatie van het weekend." - Filip Tielens (De
Standaard).
"De circusvoorstelling ‘EXIT’ is zo straf dat het publiek niet durft te applaudisseren. Een adembenemende voorstelling waar het decor en de wisselende kostuums helemaal af en doordacht zijn. Je ziet vier formidabele performers die een acrobatisch portret van de eenzaam ploeterende mens presenteren: altijd voortdoen, altijd proberen, als de ene deur zich sluit, een andere deur proberen te openen, nooit opgeven en altijd die uitgestoken hand grijpen." - Els Van Steenberghe (Focus Knack).

Locatie

Theaterzaal De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42 , 8020 Oostkamp

Prijs

  • Basistarief 7
  • -26 jaar of +65 jaar of houder EDC-kaart 7
  • -26 jaar of +65 jaar of houder EDC-kaart Kassa 7
  • standaard 7

Reserveer

Leeftijd

vanaf 8 tot 99 jaar

Organisatie

Vrije tijd: cultuur Oostkamp
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp

Niveau Nederlands

Je begrijpt en spreekt vlot Nederlands. Je moet weinig inspanningen doen om de taal te begrijpen
Taaliconen helpen anderstaligen een geschikte activiteit, workshop of cursus te kiezen.