Winkel én win tijdens de wekelijkse markt

Donderdag 4, 11, 18 en 25 april

  • do 25 april 2024 van 07:30 tot 13 uur

Kom je in april naar de wekelijkse markt? Dan steun je de lokale handelaars én maak je ook kans op mooie prijzen! In de prijzenpot zitten 3 fietsen geschonken door de Brugse marktkramersbond en 6 cadeaubonnen t.w.v. 50 euro te gebruiken op de wekelijkse markt geschonken door de gemeente.

Hoe neem je deel?

1. Kom op donderdag 4, 11, 18 en/of 25 april naar de wekelijkse markt op het Gemeenteplein en rond de Sint-Pieterskerk. Welkom vanaf 7.30 uur.

2. Bij elke aankoop bij de marktkramer krijg je een wedstrijdkaartje met een unieke code. Vul die in en deponeer ze in de wedstrijdbox op de markt.  

3. Op donderdag 2 mei om 11 uur worden de prijzen uitgereikt.

Omdat lokaal leuker is!

Waarom zou je niet na je bezoek aan de markt een tafeltje reserveren bij de Oostkampse horeca en daarna op ontdekkingsjacht gaan en een nieuwe outfit shoppen of jezelf verwennen met een authentiek geschenkje? Wat 8020 echt bijzonder maakt, zijn de gepassioneerde ondernemers die elke dag vol energie in hun winkel staan. Je kunt bij hen rekenen op de meest stijlvolle collecties, de lekkerste assortimenten en altijd puur en eerlijk advies. En wat dacht je van die herkenning en persoonlijke begroeting wanneer je weer eens in je favoriete winkel komt? Winkelen in Oostkamp blijft de moeite!

Locatie

Gemeenteplein
Gemeenteplein , 8020 Oostkamp

Organisatie

gemeente Oostkamp