• do 30 mei 2024 van 20 tot 23:59 uur

Els Hertogen (directeur 11.11.11) neemt plaats in de sofa en gaat het gesprek aan met lokale experten én met het publiek. 

Samen gaan we op zoek naar ideeën, inspiratie en mogelijke pistes om ook in Oostkamp, op lokaal niveau uitdagingen aan te pakken. Wat is de toekomst van internationale en lokale solidariteit? Hoe kunnen we als burgers en lokale verenigingen ons steentje bijdragen?

Wat mag je verwachten?

De directeur van 11.11.11 stelt haar boek ‘van liefdadig naar rechtvaardig’ voor gaat in gesprek over bepaalde thema’s in het boek met lokale experten:

  1. Marie-Jeanne Vanparys: lid van de mondiale raad, straatambassadeur, leesclub Hertsberge, Femma… Zij belicht de kant van het verenigingsleven.
  2. Leen Declercq, uitbaatster van de Grote Linde, organiseert kampen, werkt ecologisch en duurzaam en is betrokken bij het project ‘Amigos de Pa’i Puku’… Zij belicht de kant van ondernemerschap.
  3. Sebastian Vande Ginste: schepen voor sociale zaken in Oostkamp. Hij belicht de kant van het lokaal sociaal beleid.

Barbara Verfaillie en Marie-Anne Devriese zorgen voor de muzikale omkadering. Dirk Barrez zorgt als moderator voor de lijm tussen alle standpunten en boeiende gesprekken.

Kringwinkel ‘t Rad zorgt voor de sofa’s en gezellig inkleding. 

Jij krijgt de kans om deel uit te maken van een interactief publiek en om verrijkende inzichten te verwerven.

De mondiale raad organiseert deze avond in samenwerking met Provincie West-Vlaanderen, Avansa en Gemeente Oostkamp en 11.11.11.

Locatie

Theaterzaal De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42 , 8020 Oostkamp

Prijs

  • gratis

Reserveer

Organisatie

Mondiale raad in samenwerking met Gemeente Oostkamp, Avansa en Provincie West-Vlaanderen
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp