• wo 6 maart 2024 van 20:15 tot 22:15 uur

I.s.m. de Leesgroep en Tope Sterker. De bar is open voor en na de lezing.


Arthur Japin debuteerde in 1996 met de verhalenbundel ‘Magonische verhalen’. Hij brak pas door bij het grote publiek met zijn tweede boek over twee Afrikaanse prinsjes: ‘De zwarte met het witte hart’, dat wereldwijd vertaald werd en die hem internationale roem bezorgde. Een overzicht van zijn andere werken vind je via zijn website.

Marie-Claire Devos van de Leesgroep:
"Liefde en verbeelding, autobiografische en historische elementen zijn typische kenmerken in het werk van Arthur Japin. Steeds gefascineerd in buitenbeentjes creëert hij personages die zich op één of andere manier, ondanks vele moeilijkheden, weten staande te houden in het leven.
Het idee om iemand anders te zijn, heeft hem altijd geïntrigeerd. Tijdens het lezen voel je gewoon hoe hij zelf verliefd wordt op zijn personages.
Wij zijn allen samen in onze alleenheid, en misschien daarom herkennen wij onszelf in zijn personages. Hij beschrijft in een ritmische taal de onmogelijke liefde in zijn prachtige intrigerende romans, zo ook in het boek 'Mrs Degas', dat gelezen wordt in de Leesgroep van Oostkamp."

Locatie

Evenementenzaal Ridefort
Sportstraat 2 , 8020 Ruddervoorde (Oostkamp)

Prijs

  • Basistarief 7,5
  • -26 of +65 jaar/houder EDC-kaart 6,75
  • -26 of +65 jaar/houder EDC-kaart Kassa 6,75
  • standaard 7,5

Reserveer

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Organisatie

Vrije tijd: cultuur Oostkamp
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp