• zo 26 mei 2024 van 15 tot 17 uur
6 acteurs spelen op verschillende locaties. Het publiek wandelt van de ene locatie naar de andere. Tijdens de theatervoorstelling wandelen we van de open natuur, over een stadstuin tot in de stad.
Twee jager-verzamelaars komen na 20.000 jaar bij je op bezoek en doen verschillende plaatsen aan. Ze confronteren je op uitdagende en humoristische wijze met de manier waarop de mens zich sinds de agrarische revolutie steeds dieper in de nesten heeft gewerkt. Zijn we nu echt zoveel gelukkiger dan toen?
We zijn ten prooi gevallen aan een niet te stuiten uitbreidingsdrang, overbevolking en massaconsumptie. Dit brengt tal van problemen met zich mee zoals een te hoge werkdruk, verzamelwoede, uitbuiting, armoede, epidemieƫn. Zijn we echt zoveel beter af dan vroeger?
Was de jager-verzamelaar, die van alles iets kende en drie uur per dag vruchten ging plukken of eens op jacht ging met de mannen, zoveel slechter af dan de tweeverdieners van nu die zich kapot werken op een computer in een hoge toren met airco om hun hypotheek af te betalen?
Met Hans Van Cauwenberghe, Michaƫl Pas, Gerrit Dragt, Tom Van Bauwel, Robby Cleiren en Gert Jochems

Locatie

Bibliotheek-infopunt Oostkamp
Kapellestraat 19 , 8020 Oostkamp

Prijs

  • Basistarief 12
  • -26 of +65 jaar/houder EDC-kaart 10,8
  • -26 of +65 jaar/houder EDC-kaart Kassa 10,8
  • standaard 12

Reserveer

Organisatie

Vrije tijd: cultuur Oostkamp
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp