• do 26 oktober 2023 van 20:15 tot 23:59 uur
De Liefhebberskring ‘Ernst & Vermaak’ viert haar 45-jarig bestaan. Om deze heugelijke gebeurtenis luister bij te zetten programmeert de kring een creatie, getiteld ‘De fatale kracht van het vermoeden’, een stuk met diepgang geschreven door de vaste huisregisseur Bert De Wilde. Maar de voorbereidingen lopen niet van een leien dakje. Zo is de vaste sterspeler onderuit gegaan en moet hij vervangen worden. Doordat de première met rasse schreden nadert, neemt Bert zelf de rol voor zijn rekening. Ook de decorploeg heeft te kampen met pech, Leo staat er alleen voor nu zijn vaste compagnon Gilbert met een gesprongen appendix in het ziekenhuis ligt. Het wordt dus nipt om alles op tijd klaar te krijgen.
We maken ook de effectieve première-avond mee en je raadt het al van het originele stuk blijft bitter weinig over. Of valt er toch nog iets te redden … ?
Een heerlijke situatiekomedie met kleurrijke personages, hilarische toestanden en vol visuele geestigheden. Neem vooral de ‘ernst’ in ‘Ernst & Vermaak’ met een stevige korrel zout, de focus ligt op ‘vermaak’!
Deze voorstelling wordt gespeeld in het sappig West-Vlaams.
De cast bestaat uit Peter Bulckaen, Brecht Callewaert, Jeroen Maes, Jits van Belle en Bianca Vanhaverbeke.

Locatie

Theaterzaal De Valkaart
Albrecht Rodenbachstraat 42 , 8020 Oostkamp

Prijs

  • Basistarief 19
  • -26 of +65 jaar / houder EDC-kaart 17,1
  • -26 of +65 jaar / houder EDC-kaart Kassa 17,1
  • standaard 19

Reserveer

Organisatie

Vrije tijd: cultuur Oostkamp
Siemenslaan 1 , 8020 Oostkamp