Activiteit in De Merel en op website

Inhoud

De Merel is een maandelijks magazine van gemeente Oostkamp en wordt gratis verspreid in elke bus van Oostkamp. Het magazine verschijnt 11 keer per jaar, telkens op het einde van de maand (niet in juli).

In het midden van De Merel staan de activiteiten georganiseerd door de gemeente en haar verenigingen. Verenigingen kunnen hun activiteiten doorgeven via de website van Uit in Vlaanderen. Deze komen dan automatisch op de gemeentelijke website te staan. We nemen ze ook op in De Merel.

Wil je met je activiteit in De Merel komen? Geef dan ten laatste de 10de van de maand voor publicatie deze door via Uit in Vlaanderen (bijv. 10 oktober voor De Merel november).

Ben je een commerciĆ«le instantie die iets organiseert in Oostkamp? Geef je activiteit door via Uit in Vlaanderen en deze verschijnt op de gemeentelijke website, niet in De Merel. Enkel voor het aanbieden van een lessenreeks maken we 2 x per jaar een uitzondering (in De Merel januari en september). 

Tip: Vindt de activiteit plaats buiten Oostkamp? Vermeld dan een verzamelpunt in Oostkamp. Enkel activiteiten met locatie Oostkamp komen op de website.